ALBLASSERDAM – Bij een aanrijding in de Noordtunnel bij Alblasserdam zijn woensdagmiddag 25 mei zes auto’s beschadigd en is één vrouw lichtgewond geraakt nadat zij met haar borst op het stuur terecht kwam. Het ongeval gebeurde rond 13.00 uur nadat een aanhanger, geladen met tegels, in het midden van de tunnel schaarde en tegen een andere auto aan kwam. Vier auto’s reden vervolgens op elkaar. De aanhanger, getrokken door een busje, schaarde volgens de bestuurder nadat hij een klapband had gekregen. Omdat het ongeval ernstig werd ingeschat waren er tientallen hulpverleners, waaronder de brandweerkorpsen van Alblasserdam en Zwijndrechtse Waard , op de been om te assisteren.

Zoals het er nu naar uitziet valt het lichamelijke letsel mee, maar is er wel veel voor enkele duizenden euro’s schade aan de voertuigen.

Foto’s: Peter Stam en Pieter van den Berg