ALBLASSERDAM – De Alblasserdamse Atletiekvereniging AAA is in samenwerking met McDonald’s volop bezig met de organisatie van de schoolatletiekdag die op zaterdag 11 juni voor de zeventiende keer op sportpark Souburgh wordt georganiseerd. McDonald’s Alblasserdam ondersteunt deze sportdag voor de vijftiende keer en uiteraard draagt de gemeente Alblasserdam ook zijn steentje bij.

De eigenaar/franchisenemer van McDonald’s Alblasserdam, Dick Bovenkerk, benadrukt dat hij samen met zijn organisatie dit initiatief van harte ondersteund  en sportpromotie, voor met name de jeugd,  als een belangrijke activiteit ziet. De Alblasserdamse wethouder Sjoerd J. Veerman was bij de editie van 2010 aanwezig en sprak zijn bewondering uit voor het enthousiasme van de kinderen alsmede de bereidheidwilligheid van de vele vrijwilligers om deze sportdag in goede banen te leiden. Als gevolg van de ondersteuning van McDonald’s en de gemeente Alblasserdam kan deze sportdag wederom gratis aan de Alblasserdamse schoolkinderen aangeboden worden.

Deze week zullen de inschrijfformulieren naar de basisscholen in Alblasserdam verstuurd worden, waarna de inschrijvingen verzameld en geregistreerd worden. De organisatie verwacht dit jaar tweehonderd kinderen op de atletiekbaan te mogen verwelkomen, hetgeen wederom borg staat voor een gezellige sportdag vol met activiteiten.

De uiterlijke inleverdatum van de inschrijfformulieren is vrijdag 3 juni. De inschrijfformulieren zijn ook beschikbaar op de site van de atletiekvereniging www.aaa-atletiek.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Anja Smits 06 10583216.

Deel dit bericht via...