ALBLASSERDAM – Zaterdagmiddag 23 april is het een feit: dan zal voor het eerst in haar historie Kinderboerderij de Plantage voor het publiek geopend zijn tussen 13.30 en 16.30 uur. Om dit te vieren organiseren het bestuur en de vrijwilligers een leuke middag die in teken staat van ‘Nieuw Leven’. Alle bezoekers zijn die middag van harte welkom. Voor de kinderen is er de mogelijkheid een kaartje te kopen van één euro. Zij kunnen dan meedoen aan het eieren zoeken, eieren versieren, maskers maken, vragen oplossen en ze krijgen iets te snoepen en te drinken.

Maar voordat dit alles plaats kan vinden zal wethouder Ad Cardon  samen met Leo de Kloe, voorzitter van Stichting Kinderboerderij Alblasserdam om 14.00 uur een samenwerkingsovereenkomst ondertekenen. De inzet van de SKA en de behaalde resultaten geven vertrouwen voor de toekomst. Het wordt daarom de hoogste tijd dit te bekrachtigen in een samenwerkingsovereenkomst om daarmee te onderstrepen wat de Stichting Kinderboerderij Alblasserdam en de gemeente Alblasserdam van elkaar mogen verwachten. Na dit officiële moment, wordt het startsein gegeven voor de activiteiten van de kinderen.