ALBLASSERDAM – Zoals vorige week op deze week werd aangekondigd, sluit Koninginnedag 2011 op het Raadhuisplein in Alblasserdam met twee ‘topbands’. Om 17.00 uur trapt de lokale band ‘The Bleaks’ af aansluitend zal vanaf 20.00 uur de ‘Boston Tea Party’ optreden voor een set die tot 23:00 duurt. Deze band staat volgens de organisatie van het evenement bekend als de feestband van Nederland en bestaat uit een tienkoppige bemanning met drie blazers, drie zangeressen en een vier man sterke ritme sectie.

De leden komen uit alle muziek- en windstreken, maar hebben één ding gemeen: hun passie voor een gezellige boel. “En dat stralen ze dan ook uit op het podium. Een pompende vier man sterke ritmesectie, drie spetterende en knetterende blazers, drie superspontane zangeressen met wonderschone zangstemmen aangevuld met spectaculair licht en adembenemend geluid staan garant voor een absolute spektakelshow. Volgens insiders dus Nederlands beste feestband. Maar geloof dat niet omdat dat nu zo gezegd wordt, kom dat zelf maar eens beoordelen,” aldus medeorganisator Wiebe van Bockel

Vrijwilligers
Het Koninginnedagevenement is in handen van Oranje Comité Alblasserdam. Ook dit jaar zullen er weer veel activiteiten worden georganiseerd in Alblasserdam ter gelegenheid van Koninginnedag 2011. De organisatie is druk bezig met de laatste voorbereidingen om er ook dit jaar een mooi feest van te maken. Dit jaar is het programma op en rond het Raadhuisplein flink uitgebreid. Daarom staat OCA te springen om vrijwilligers die willen assisteren bij alle spelletjes en activiteiten. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via familie@struis.net  of via 078 – 6932387. Het gaat om een paar uurtjes in de middag.

OCA
Het Oranje Comite Alblasserdam organiseert voor de gemeente Alblasserdam de festiviteiten welke verband houden met de verjaardag van Koningin Beatrix. Hoofddoel is een fantastische dag te organiseren voor de hele bevolking op 30 april. Daarnaast organiseert het comité de lampionnenoptocht op de echte verjaardag van de majesteit.

Meer informatie over het programma en alle activiteiten worden bekend gemaakt via www.alblasserdamsnieuws.nl.