NIEUW-LEKKERLAND – In de Rehobothkerk aan de Planetenlaan in Nieuw-Lekkerland wordt dinsdag 5 en woensdag 6 april de jaarlijkse kledingbeurs gehouden. De verkoop van voorjaars- en zomerkleding voor kinderen varieert van maat 80 tot en met maat 164. Deze verkoop zal plaatsvinden op dinsdagavond 5 april van 19.00 uur-21.00 uur en op woensdag 6 april van 9.30 – 11.00 uur en van 13.00 – 14.00 uur. De kinderkleding kan dinsdag 5 april worden ingeleverd van 9.30 – 11.00 uur en van 13.30 – 15.30 uur in de Rehobothkerk. Hiervoor geldt een maximum van 25 stuks. De aangeboden kleding moet goed onderhouden en draagbaar zijn en verkoop is voor eigen risico.

Het is ook mogelijk om tassen met kleding aan te leveren tijdens de inlevertijden, voorzien van naam, adres en telefoonnummer. Deze kleding zal dan geselecteerd worden op verkoopbaarheid en er zal een gangbare verkoopprijs bepaald worden. Niet verkochte kleding kan op woensdag 6 april tussen 16.00 – 16.30 uur worden afgehaald. Tevens kan dan de opbrengst van de verkochte kleding opgehaald worden.

Kleding die niet verkocht en niet afgehaald is, wordt geschonken aan een goed doel. De opbrengst van de kledingbeurs komt ten goede aan een goed doel binnen de gemeente.