In de Spil deed de Forensische Opsporing van de politie een sporenonderzoek.

ALBLASSERDAM – In de nacht van dinsdag op woensdag 23 maart zijn diverse auto’s die geparkeerd stonden in de Zeelt, de Spil en de Wervel opengebroken. Inmiddels hebben vijf gedupeerden aangifte gedaan, de politie sluit niet uit dat meer mensen de dupe zijn geworden. De daders hadden het vooral gemunt op auto’s van de merken Seat (4x) en Audi (1x) en haalden de airbags uit het stuur en namen navigatieapparatuur weg. De auto’s zijn woensdagochtend -en middag onderzocht door medewerkers van de Forensische Opsporing. Mensen die informatie hebben over de inbraken of iets verdachts hebben gezien worden opgeroepen dit te melden bij de politie op 0900-8844. Verdachte situaties kunnen direct worden doorgegeven op 112 waardoor de politie snel in actie kan komen om de pakkans zo groot mogelijk te maken.