NIEUW-LEKKERLAND – Een 19-jarige man uit Nieuw-Lekkerland is maandagavond 14 maart gewond geraakt, nadat hij een in zijn gezicht werd geslagen door een nog onbekende plaatsgenoot. Het voorval gebeurde rond 19.00 uur. Het slachtoffer vertelt: “Ik reed op de Hoogaarslaan, in de buurt van de pizzeria. Net na het invoegen, dat daar best lastig is, ging het fout. Een automobilist moest even remmen. Daarna bleef hij bumperkleven. Omdat ik daar van af wilde zijn, remde ik even.” De nog onbekende automobilist werd daar zo boos over dat een verhitte rit volgde.

“Ik reed naar mijn broer die op de boerderij bij de ruilverkaveling aan het werk was. Toen ik uitstapte, stapte die man ook uit en kreeg ik een harde stomp in mijn gezicht,” vertelt het slachtoffer. Zijn broer vult aan: “Het was een gespierde man. De klap kwam echt hard aan.” Na de confrontatie is het slachtoffer naar huis gereden in de hoop daar veilig te zijn. Maar ook daar liet de man hem niet met rust.

Over de schutting geklommen
“Hij kwam het hele eind achter me aangereden. Thuis (Albrechtstraat red.) ben ik snel uit mijn auto gerend. Helaas was er niemand thuis en kon ik niet naar binnen. Daarom ben ik over de schutting van de buren geklommen en daar naar binnen gegaan. Zij hebben de politie gebeld. Later bleek dat mijn moeder wel thuis was, maar onder de douche stond.”

De man bleef intussen op de ramen timmeren. Nadat hij doorkreeg dat er politie in aantocht was, sloeg hij op de vlucht. Een buurjongen noteerde het kenteken. De politie is later op de avond een zoektocht gestart. Het is nog niet bekend of de man is aangehouden. Volgens buurtbewoners is de man een inwoner van Nieuw-Lekkerland. Zijn versie van het verhaal is (nog) niet bekend. Wanneer meer informatie beschikbaar is, wordt dit bericht bijgewerkt. Heeft u meer informatie? Neem dan contact op met de redactie van deze website via het telefoonnummer 0640092253.

Deel dit bericht via...