NIEUW-LEKKERLAND – De Hervormde Gemeente Maranatha in Nieuw-Lekkerland organiseert zaterdag 9 april in en rondom haar kerkgebouw aan de Mattenbies haar jaarlijkse rommelmarkt. De markt begint om 9.00 uur en duurt tot 15.30 uur.

Wie de markt komt bezoeken zal zeker alle succesnummers van voorgaande jaren aantreffen : antiek & curiosa, boeken, meubels, lampen, elektrische apparaten & computers, glaswerk, kleding, potten/pannen en veel speelgoed. Daarnaast zijn er een ruim gesorteerde hobbykraam, handwerkkraam, prachtige bloemstukjes en heel veel leuke cadeau-ideeën.

Mensen die nog overtollige en geschikte rommelmarktspullen hebben, wordt verzocht deze spullen te bewaren. In de week voor de markt kunnen ze bij de kerk worden ingeleverd. Grote spullen kunnen eventueel worden opgehaald. Dit kan in overleg met dhr. Van Wingerden (tel.0184-681774).