ALBLASSERDAM – Op enkele locaties van de asfaltverharding van de Oude Torenweg is, mede onder invloed van de recente winterse invloeden, ernstige schade ontstaan. De schade in de bocht bij de inrit naar Waterhoven en bij de kruising met de Vinkenpolderweg is van dusdanige aard dat directe reparatie noodzakelijk is. Dat meldt de gemeente Alblasserdam op haar website. De noodzakelijke reparatiewerkzaamheden bestaan uit het wegfrezen van de bovenlaag en het aanbrengen van een nieuwe asfalt deklaag. De weg wordt dinsdag 15 februari vanaf 20.00 uur tot middernacht opgeknapt.

De Oude Torenweg zal tijdens de werkzaamheden over één rijstrook te berijden zijn en zal dus niet in zijn geheel worden afgesloten. Om het verkeer te begeleiden worden verkeersregelaars ingezet.  De gemeente vraagt, gezien de aard van de werkzaamheden, begrip voor eventuele verkeershinder en geluidsoverlast.

Als u vragen heeft tijdens de uitvoering, kunt u contact opnemen met opzichter Marcel Sels, 06 222 33 278.