ALBLASSERDAM – Sinds deze maand is Alblasserdam een schoonheidssalon rijker. Kimberley van Kempen, die vorig jaar haar eigen visagiebedrijf ‘Beautiful Look’ startte, is dit jaar ook begonnen met het geven van verschillende behandelingen op het gebied van uiterlijke verzorging. De tot in de puntjes verzorgde salon is nu nog aan huis, maar als het aan de Alblasserdamse ligt wordt het groter: “Het is mijn droom om een leuk verzorgingscentrum te beginnen, zodat mijn hobby een fulltime baan kan worden.” Klik op Lees Meer om verder te lezen.

Beautiful Look werd in januari 2010 opgericht en kreeg de maanden daarna al snel naamsbekendheid. “Het was voor mij ook een gok of het aan zou slaan, maar gelukkig ging alles goed en werd het een succesvol jaar. Ik heb veel behandelingen gedaan op het gebied van visagie zoals bruidsmake-up, make-up workshops, kinderfeestjes en visagie voor fotoshoots,” vertelt Kimberley.

Dit jaar besloot de onderneemster haar vakgebied uit te breiden: “In januari ben ik gestart met een eigen schoonheidssalon. Vanaf nu kunnen mensen bij mij ook terecht voor onder meer gezichtsbehandelingen, het verven van wenkbrauwen en wimpers, epileren, massages, harsen en hand –en voetverzorgingen. Beautiful Look biedt mensen verschillende mogelijkheden op het gebied van uiterlijke verzorging en visagie. En dat voor goede kwaliteit en een betaalbare prijs,” aldus de allround opgeleide schoonheidsspecialiste en visagiste.

Wie voor eind februari 2011 een afspraak maakt voor een gezichtsbehandeling bij de nieuwe schoonheidssalon krijgt tien euro korting. Meer informatie is te vinden op http://www.beautifullook.nl/ of te verkrijgen via het telefoonnummer 0623974550. De salon is te vinden in de Zeelt op nummer 65 in Alblasserdam.