ALBLASSERDAM – De woningcorporaties Forta en Westwaard Wonen hebben de krachten gebundeld en heten vanaf maandag 10 januari Woonkracht10. Vanaf 11 januari opent de nieuwe corporatie de deuren van twee nieuwe vestigingen. Eén in Zwijndrecht aan de Rotterdamseweg en één in Alblasserdam aan het Cortgene. Klik op Lees Meer om verder te lezen.

De organisatie
Woonkracht10 is actief in de Drechtsteden. De corporatie beheert ruim 11.500 woningen en divers maatschappelijk- en commercieel vastgoed. Er werken ruim 130 medewerkers. De organisatie kiest heel bewust voor zelfstandige vestigingen in Alblasserdam, Zwijndrecht en Papendrecht om lokaal betrokken en dichtbij te blijven. Het centrale kantoor van Woonkracht10 is gevestigd aan de Burgemeester de Bruïnelaan 97 in Zwijndrecht.

 Trots
De bestuurders Jaap de Gruijter en Ben Meijering zijn trots op de nieuwe organisatie. “Samen kunnen we meer. In ons geval is 1 + 1 =10! Woonkracht10 wil het verschil maken voor mensen en wijken. Dat doen we door goede en betaalbare woningen aan te bieden met extra aandacht voor energiebesparing en duurzaam wonen. Maar fijn wonen is meer dan een goed huis. Daarom zet Woonkracht10 zich ook in voor prettige en veilige wijken”, aldus de voorzitter van het bestuur Ben Meijering. 

Ambitie
Bestuurder Jaap de Gruijter vult aan: “We gaan voor dienstverlening  op topniveau, voor maximale keuzevrijheid en we laten ons inspireren door wat bewoners willen. We gaan ons verbinden met klanten, lokale partners en iedereen die zich met ons wil inzetten om het verschil te maken in onze wijken en buurten. Dát mogen klanten van ons verwachten en dát gaan we laten zien.”

Naam & huisstijl
De naam Woonkracht10 staat volgens de corporatie voor enthousiasme, beweging, daadkracht en inzet. De nieuwe huisstijl is gebaseerd op levensfases; ieder levensmoment stelt andere eisen en wensen aan woningen. Deze ketting van levensfases heeft Woonkracht10 verwerkt in haar logo. 

Vestiging Alblasserdam, Cortgene 14, telefoon (078) 644 22 88