ALBLASSERDAM – Op zaterdag 22 januari 2011 treedt één Nederlands beste U2-tribute bands, ROOY2U genaamd, op in Cultureel Centrum Landvast te Alblasserdam. Een aantal leden van ROOY2U is niet onbekend in Alblasserdam. Drummer Ruud Stevens, gitarist Edgar Janssen en toetsenist Frank Peters hebben met coverband BOB oftewel Band op Bezoek zeventien jaar op rij met Koninginnedag opgetreden in het oude culturele centrum De Wipmolen. Klik op Lees Meer om verder te lezen.

Volgens Ton Kroeze, bioscoopmanager van Landvast is ROOY2U opgeklommen tot één van de beste U2-tributebands van Nederland: “Door haar sound, looks en uitstraling spat het U2-gevoel van het podium. De jongens van ROOY2U weten als geen ander het publiek te bespelen. Dono met zijn ongelofelijke zangbereik, The Ed die tot in perfectie de geluiden van The Edge weet te evenaren, dit alles ondersteund door een stevige basis”

Kroeze vervolgt: “Met hun nieuwe 180° U2-Tribute Show maken ze meer indruk dan ooit te voren:
Opzwepende rock classics; ‘kleine’ akoestische ballads; de prachtige hedendaagse hits; minder bekende maar zeker niet minder mooie songs die een must zijn voor elke U2-fan en de songs die U2 heeft uitgevoerd met diverse gasten. Ook deze bijzondere gasten worden door ROOY2U verwelkomd tijdens de show in Alblasserdam. Jack van Els die met zijn charisma, stem en gitaarspel op unieke wijze BB King vertolkt; een prachtige sensuele buikdans door een adembenemende schoonheid en last but not least Marlies Driessen die de vocalen van Mary J Blige voor haar rekening neemt bij One. De spetterende maar vooral ook sfeervolle lichtshow en de visuals (video) van niemand minder dan VJ Jean Rouge maken de show tot een ware U2-sensatie! De show is verrassend veelzijdig, overtuigend, opzwepend en meeslepend . . .maar vooral. . .U2!”

Aanvang: 21.00 uur. Zaal open: 20.30 uur
Kaarten: € 12,50
verkrijgbaar bij Cultureel Centrum Landvast Haven 4, Alblasserdam tel. 078 6912923
Kijk voor meer info op http://www.rooy2u.nl/ of http://www.landvast.nl/