ALBLASSERDAM – Op zaterdag 8 januari 2011 wordt het inmiddels traditionele nieuwjaarsconcert door de Chr. muziekvereniging ”Soli Deo Gloria ” gegeven in zaal Royaal van Cultureel Centrum Landvast in Alblasserdam. Tijdens het concert wil Soli Deo Gloria met u klinken op het nieuwe jaar onder het genot van een glas Glühwein. Ook dit jaar zullen zowel oude als nieuwe bekende melodiën door het fanfareorkest van Soli gespeeld worden. Heerlijke lichte muziek, de bekende walzen en wellicht komt de Radetzky Mars deze middag ook nog wel voorbij. Klik op Lees Meer om verder te lezen.

Bijzonder aan het concert dit jaar is de vertolking van het stuk “Wieger wordt wakker”. In deze compositie maken kinderen, die in enkele delen meespelen en klappen, op een spannende en eigentijdse manier kennis met het blaasorkest. Wordt Wieger op tijd wakker om het instrument van zijn dromen te leren bespelen? Bij dit stuk wordt het orkest ondersteund door een zangeres, een verteller en de blazers-/ en slagwerkklas van Soli.

Kom kijken en luisteren naar wat dit orkest zoal te bieden heeft tijdens hun eerste concert van het drukke jaar 2011. Meer informatie over het concert en de vereniging kunt u vinden op www.sdgalblasserdam.nl. Het concert begint om 15.30 uur in zaal Royaalvan Cultureel Centrum Landvast. De toegang is zoals altijd gratis.