ALBLASSERDAM – Opnieuw is het vorige bezoekrecord van de site Alblasserdamsnieuws.nl, dat in de maand november werd gevestigd, gesneuveld. December 2010 werd de site zelfs bijna 25.000 (!) keer meer bezocht dan november. De teller stond 31 december om 23.59 uur op 90.443 bezoeken in één maand tijd. In november bleef de teller hangen op 65959. In het totaal werden de laatste maand van het jaar meer dan een half miljoen pagina’s (en daarmee ook de advertenties) weergegeven. Dat zijn dus 672 pagina’s die per uur worden bekeken. Aan het begin van het afgelopen jaar, toen deze site slechts 500 bezoeken per maand had, had ik niet kunnen dromen van deze cijfers. Mede door uw bezoek is deze niet kunnen dromen droom de werkelijkheid. Iedereen hartelijk dank hiervoor.

Ik wens alle (trouwe) lezers een heel voorspoedig 2011 en ik hoop dat jullie jaar (nog) gelukkiger wordt dan het vorige!

Hartelijke groet,
Peter Stam.