ALBLASSERDAM –  De kaarten voor het Oud en Nieuwfeest in sporthal de Blokweer in Alblasserdam zijn bijna uitverkocht. Ben Kraal, één van de organisatoren, vertelt: “De laatste kaarten liggen klaar. We hebben er inmiddels zo’n 700 verkocht. Mensen die naar het feest willen, moeten dus snel zijn.” Toegangskaarten zijn alleen verkrijgbaar in de voorverkoop en kosten per stuk 7,50 euro. Voorverkoopadressen zijn: Sportcafé de Blokweer, Primera Makado Center, Tabak en Gift shop Arend de Jong, Groenteboer Van der Rhee aan het Scheldeplein en Cafetaria Jaco aan de Van Hogendorpweg. Een aantal weken lang was  het de vraag of het Blacklight Edition feest door kon gaan, vanwege de sneeuw op het dak. Nu de dooi is ingevallen, is dit probleem opgelost en gaat het feest definitief door. De party begint om 00.00 uur en eindigt rond 05.00 uur.