ALBLASSERDAM – De politie is op zoek naar de scooterrijder die zaterdagochtend 25 december door gladheid in botsing kwam met een meisje (15) op de fiets. Zij liep hierdoor verwondingen op, de bestuurder van de scooter reed door zonder zich over het meisje te ontfermen. De 15-jarige reed zaterdagmorgen omstreeks 09.30 uur vanuit haar woonplaats Nieuw-Lekkerland binnendoor richting Alblasserdam.  Onderweg passeerde ze twee bruggen. Op een van deze bruggen kwam ze in botsing met de scooterrijder. Door de klap viel ze op de brugleuning. Ondanks de pijn in rug en nek fietste ze door naar Alblasserdam. Daar werd ze opgevangen door haar ouders die 112 belde. Ambulancepersoneel ontfermde zich over het slachtoffer en brachten haar naar het ziekenhuis in Rotterdam. Klik op Lees Meer om verder te lezen.

Het slachtoffer heeft telefonisch laten weten dat ze een gekneusde nek heeft, doordat ze met haar nek op de brugleuning terecht kwam. Verder heeft de tiener laten weten niet goed te weten hoe de dader er uit zag. “Het ging allemaal zo snel, ik weet daarom niet hoe de bestuurder er uit zag.”

De precieze locatie en het tijdstip van de aanrijding zijn vooralsnog niet duidelijk. De politie hoopt dat de scooterrijder zich herkent in bovenstaand verhaal of mogelijk zijn er getuigen die iets gezien hebben van de aanrijding. De politie komt graag met de bestuurder dan wel getuigen in contact. U kunt in contact komen met de politie via 0900-8844 (lokaal tarief).