NIEUW-LEKKERLAND – Afgelopen week vond bij Medifit Nieuw-Lekkerland de allereerste editie van “Spinning®  for Serious Request” plaats. De bedoeling was om in vier uur tijd met ongeveer zestig deelnemers verdeeld over dertig fietsen zo veel mogelijk geld op te halen voor Serious Request, een initiatief van Radio 3FM en het Rode Kruis. De organisatie is zeer tevreden met het verloop van het evenement en de opbrengst die dit uiteindelijk heeft opgeleverd. Aan de Serious Request actie kon namelijk een bedrag van €3.534,96 worden overgemaakt. Klik op Lees Meer om verder te lezen. 

Dit was echter niet mogelijk zonder de inspanningen van alle deelnemers, vrijwilligers, sponsoren en aanmoedigend publiek. De organisatie is hen dan ook veel dank verschuldigd. Bij Medifit Nieuw-Lekkerland wordt overigens pas sinds januari 2010 spinningles gegeven. Dit maakt de geleverde prestatie extra bijzonder, omdat veel deelnemers nog maar twaalf maanden of korter aan spinning doen en dit voor hen ook de eerste keer was dat zij aan een marathon mee deden. Het was volgens de organisatie fantastisch om te zien met wat voor een passie en energie de deelnemers dit hebben gedaan. Door het succes van dit jaar, wordt de actie volgend jaar weer gehouden.