ALBLASSERDAM – Vandaag, maandag 20 december stuurden weer tientallen mensen hun foto’s op van het winterse weer in Alblasserdam en omgeving. Variërend van prachtig natuurschoon in de polder tot spelende kinderen in de sneeuw. Alblasserdamsnieuws.nl selecteerde voor u zo’n dertig foto’s. Schrijver Richard Bach zei ooit: “De beste manier om te betalen voor een mooi moment, is ervan te genieten.” Doe dat dan ook… Klik op Lees Meer om meer foto’s te bekijken.Meer: De drie foto’s hieronder zijn gemaakt door Niels van Hemert.

Deze foto werd gemaakt door Hans van der Dussen langs het Boerenpad in Alblasserdam.

Henk van der Wal maakte deze foto op het schoolplein van de Ds. Joannes Beukelmanschool in Alblasserdam. “De kinderen vermaakten zich, ondanks dat zij nog geen vakantie hebben, prima!”

De vier foto’s hieronder werden ingestuurd door Lianne van Belzen uit Alblasserdam. De foto’s zijn gemaakt bij recreatiegebied het Lammetjeswiel.

 

Wilma Marijt schoot een aantal prachtige foto’s in de Kerkstraat. Kijk en geniet.

Deze foto werd gemaakt in het eerder genoemde park en werd ingestuurd door M. van Loon.

De foto’s hieronder werden ingestuurd door Ronald Erkelens.

Annelies Smit uit Alblasserdam bood de vier onderstaande foto’s aan.

En tot slot stuurde Ingrid van de Pol de drie foto’s, zoals ze hieronder te zien zijn.

O en zelf maakte ik (Peter Stam) tijdens een scootertocht naar Landvast de onderstaande foto van lange ijspegels aan de huizen langs de Blokweerweg.