ALBLASSERDAM – Hoewel sneeuw de afgelopen tijd voor veel overlast in Alblasserdam, maar ook in de rest van Nederland, heeft gezorgd, hebben ook tientallen kinderen en volwassenen er plezier van. Zo konden de trappen van het gemeentehuis dit keer dienen als glijbaan en werden de hellingen rondom Nedstaal gebruikt als skipistes. Op het Boerenpad in Alblasserdam waren mensen zondagochtend 19 december zelfs aan het langlaufen. Ingrid van de Pol maakte een aantal prachtige foto’s in Park Huis te Kinderdijk. Heeft u leuke winterse foto’s? Stuur ze op en wie weet worden ze op deze website geplaatst. Klik op Lees Meer om meer foto’s te bekijken.Meer:

De foto’s hieronder zijn gemaakt in Park huis te Kinderdijk door Ingrid van de Pol.

Foto’s van Hyvesvrienden van Alblasserdamsnieuws.hyves.nl.

De drie foto’s hieronder zijn gemaakt door Adrianus uit Alblasserdam. Ook wel bekend als ‘reageerder’ De Alblasserdammer’.