NIEUW-LEKKERLAND – Medifit Nieuw-Lekkerland organiseert op zaterdag 18 december 2010 haar allereerste editie van “Spinning® for Serious Request” aan het Planetenplein in Nieuw-Lekkerland. Serious Request is een initiatief van Radio 3FM en het Rode Kruis, waarin zij aandacht vragen voor een stille ramp. Dit jaar voor kinderen die het slachtoffer zijn geworden van HIV AIDS. De Radio 3FM DJ’s Gerard Ekdom, Giel Beelen en Coen Swijnenberg gaan in het kader van deze actie op zaterdag 18 december het glazen huis in, om vervolgens zes dagen zonder te eten verzoekplaatjes te draaien voor luisteraars die daar een financiële donatie voor over hebben. Klik op Lees Meer om verder te lezen.

Medifit Nieuw-Lekkerland ondersteunt dit initiatief met een Spinning® marathon. Daarbij fietsen in totaal 30 teams zich die dag onder begeleiding van professionele instructeurs en opzwepende muziek 4 uur lang (van 12.00 – 16.00 uur) in het zweet. Alle fietsers en betrokken vrijwilligers zetten zich belangeloos in om met deze actie zoveel mogelijk geld op te halen voor Serious Request.

Inschrijven voor de Spinning® marathon is niet meer mogelijk. Alle fietsen, waar per fiets een deelnamevergoeding van € 40 tegenover staat, waren namelijk kort na de opening van de inschrijvingstermijn al bezet. Het is uiteraard wel mogelijk om op een andere wijze een steentje bij te dragen. Naast deelnemers, vrijwilligers en sponsoren kunnen wij namelijk niet zonder de aanmoediging van het publiek. Kom dus vooral kijken op zaterdag 18 december van 12.00 uur tot 16.00 uur bij Medifit Nieuw-Lekkerland aan de Planetenlaan 15 in Nieuw-Lekkerland. Er staat een speciale 3FM Serious Request 2010 donatiebox klaar waar u uw donatie in kunt stoppen. Indien u dit initiatief een warm hart toe draagt, kunt u ons ook steunen door een bijdrage te leveren via de volgende website: https://3fm.komzelfinactie.nl/actie/spinning-for-serious-request-2010.