ALBLASSERDAM – Het samenwerkingsverband tussen Jongerenwerk Alblasserdam, Sportcentrum Blokweer en de gemeente Alblasserdam organiseert komende kerstvakantie weer twee spectaculaire A-KIDZ activiteiten. Onder de noemer “A-KIDZ goes Pirates in the Caribean” organiseert het drietal op dinsdag 28 december en 4 januari twee compleet verzorgde sport- en spelactiviteiten voor de Alblasserdamse kinderen van 6 t/m 12 jaar met als thema piraten. Klik op Lees Meer om verder te lezen.

Op dinsdag 28 december en 4 januari kunnen de kinderen zich van 10.00 – 15.00 uur naar hartenlust uitleven in zowel de sporthal als het zwembad van sportcentrum Blokweer.

In de sporthal is een groot opblaasbaar piratenschip aanwezig en kunnen de kinderen zich als piraat laten schminken. Verder zijn er verschillende sportieve activiteiten met als thema piraten. Ook de vertrouwde voetbalhoek zal niet ontbreken. Voor de liefhebbers wordt er vanaf 13.30 uur een leuke piratenfilm vertoond. Speciaal voor deze gelegenheid heeft het zwembad extra opblaasbare obstakels gehuurd waar de kinderen zich op kunnen uitleven. En zullen er diverse piratenspelletjes worden gedaan, zoals schatduiken en vlottenrace. Kinderen moeten uiteraard wel minimaal in het bezit zijn van hun zwemdiploma A. Uiteraard staan alle activiteiten onder deskundige begeleiding.

Voor de hele dag, inclusief iets te drinken, een kleine versnapering en toegang tot de sporthal en het zwembad, betalen de kinderen slechts € 4,50. De kaarten voor “A-KIDZ goes Pirates in the Caribean” zijn op de dag zelf bij de kassa van het zwembad te verkrijgen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Sportcentrum Blokweer 078-6921380.