ALBLASSERDAM – Twee mannen van 25 en 29 jaar uit Dordrecht zijn op woensdagavond 1 december aangehouden op verdenking van diefstal. Omstreeks 21.45 uur zag een getuige drie mannen bij een bedrijf op de van Hennaertweg pallets in een pick-up laden en vertrouwde het niet. Direct belde hij de politie die al snel ter plaatse was. Twee van hen werden aangetroffen, één van de mannen gaf zich direct over. De andere man, die op de stapel pallets stond, ging er te voet via het ijs in een sloot achter het terrein vandoor. Klik op Lees Meer om verder te lezen.

Andere agenten stelden een onderzoek in de omgeving in en zagen de verdachte ter hoogte van de Staalindustrieweg lopen. Na een achtervolging te voet konden zij de man aan het eind van de Ruigenhil aanhouden. Van de derde verdachte ontbreekt nog ieder spoor. De politie onderzoekt de zaak.