ALBLASSERDAM – Het vorstseizoen is weer begonnen. Deze week bestaat er al kans op gladheid op de wegen. De gemeente Alblasserdam heeft Netwerk opdracht gegeven bij (kans op) gladheid op de hoofdroutes en fietsroutes zout te strooien om deze wegen goed begaanbaar te houden. De gemeente vraagt de inwoners zelf de gladheid op de stoepen tegen te gaan. Hiervoor stelt de gemeente gratis emmertjes strooizout beschikbaar. Deze kunt u ophalen op de volgende locaties: MFC aan de Maasstraat, tijdens schooluren, zwembad Blokweer, tijdens openingstijden, gemeentehuis, tijdens openingstijden, Alblashof, bij de receptie tussen 07.00 uur en 21.00 uur en op de gemeentewerf aan de Staalindustrieweg, op woensdagen tussen 9.00 en 10.00 uur. Er is per persoon één emmer zout beschikbaar, zolang de voorraad strekt.