ALBLASSERDAM – Op zaterdag 4 december 2010 geeft Film- en Musicalorkest Timbres Divers twee concerten in Cultureel Centrum Landvast. Niet ‘zomaar’ een concert, maar een muzikaal verhaal voor kinderen in de basisschoolleeftijd (3+) en hun (groot)ouders. ‘Sinterklaas & Het Pepernootmysterie’ is een originele productie van Groot Film- en Musicalorkest Timbres Divers, met een verhaal door Roald van der Laan en muziek door Twan Maintz. Op een leuke, speelse wijze worden kinderen meegenomen op een muzikaal avontuur, gespeeld door een echt orkest, en verteld door Rudi van Hest, die de kinderen actief bij het verhaal betrekt. Natuurlijk zijn de Sint en zijn Pieten ook aanwezig om de kinderen een onvergetelijke voorstelling te bezorgen. Klik op Lees Meer om verder te lezen.

Om alvast helemaal in de sfeer te komen, wordt aan de vooravond van pakjesavond dus afwisselende, aansprekende en educatieve voorstellingen gepresenteerd. Ook de kleinste bezoeker zal moeiteloos drie kwartier worden geboeid. Voor het concert zullen de Pieten samen met de kinderen bekende Sinterklaasliedjes zingen en na het concert is er voor alle kinderen nog gelegenheid om Sinterklaas de hand te schudden of zelfs met hem op de foto te gaan. De kaartverkoop voor deze voorstellingen (om 13.00 en 15.30 uur) is reeds gestart, dus wees er snel biJ.  De kaartjes zijn verkrijgbaar via de kassa van Landvast ( €7.50). De concerten worden mede mogelijk gemaakt door winkeliersvereniging Makado, Alblasserdam, IHC Merwede en Albert Heijn Alblasserdam.