ALBLASSERDAM – De Talent Night 2010, die georganiseerd werd door de Alblasserdamse Jeugdgemeenteraad is vrijdagnacht 22 oktober gewonnen door de Cecil Bigband. In een zeer goedgevulde Abdij traden jonge Alblasserdamse muzikanten (12 tot 23 jaar) op in strijd om de lokale titel. De jury, die ondermeer bestond uit burgemeester Bert Blase beoordeelde de jonge talenten op hun muzikaliteit, originaliteit en de interactie met het publiek. De jury was het er zonder twijfel over eens dat de Cecil Bigband de nummer één was. Andere band/muzikanten die meededen waren Aron Elstak/Marit Bakker, Marco, New Nature Club en CJ. Ook zij kregen complimenten van de jury en kregen allen het advies mee om door te gaan in de muziek. Het was de tweede keer dat de Alblasserdamse Jeugdgemeenteraad de talentenjacht organiseerde. Klik op Lees Meer om meer foto’s te bekijken.Meer:

De winnende band...