ALBLASSERDAM – De Alblasserdamse gemeenteraad heeft donderdagavond 14 oktober stilgestaan bij het vrij plotselinge overlijden van Jacques Guldenmundt. De Alblasserdammer overleed op 8 oktober tijdens zijn verblijf in het Franse Barnay. De heer Guldenmundt heeft veel betekend voor de Alblasserdamse samenleving. Zo heeft hij zich jarenlang ingezet voor het belang en de ontwikkeling van sport in Alblasserdam. Sinds 2000 was hij secretaris van het 4mei comité. In 1998 ontving Guldenmundt voor zijn verdiensten de erespeld van de gemeente Alblasserdam. In 2002 is hij benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Verder was hij jarenlang voorzitter van de hockeyclub. Guldenmundt werd 84 jaar. Klik op Lees Meer om verder te lezen.

Zaterdag 16 oktober van 09.00 tot 10.00 uur is er gelegenheid afscheid te nemen en de familie te condoleren in de Rooms Katholieke Fatima Parochie aan de Esdoornlaan in Alblasserdam. De uitvaartdienst vindt om 10.30 uur plaats, aansluitend vindt de crematie in besloten kring plaats.