ALBLASSERDAM – Een 18-jarige jongeman uit Alblasserdam heeft zaterdagavond 2 oktober rond 22.15 uur een inbreker overlopen in de achtertuin van zijn woning aan de Randweg. De 18-jarige ging hem achterna maar werd door de onbekende man bedreigd met een mes. Hierna rende de inbreker weg richting het Kortland. Hij werd nog bijna door een auto geschept tijdens de vlucht. Daarna verdween hij uit het zicht. De gedupeerde heeft aangifte gedaan. Onderzocht wordt of er iets is weggenomen uit de woning. Klik op Lees Meer om verder te lezen.

Getuigenoproep
Het signalement van de verdachte is als volgt: blanke man, 1.70/1.75m, 25-30 jaar, breed postuur, kort donker gemillimeterd haar, donkere korte jas, grijze broek, zwarte schoenen. Getuigen die van de inbraak iets gezien hebben of meer weten over de verdachte naar aanleiding van het signalement worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 (lokaal tarief)