ALBLASSERDAM – De Alblasserdamse Reddingsbrigade heeft afgelopen weekend meegedaan aan het tweedaagse evenement Baywatch in Susteren-Echt (Limburg). Bij deze ‘Ocean-wedstrijd’ werd door deelnemers uit Nederland, België en Duitsland over vijf individuele en drie teamonderdelen gestreden om de prijzen. Het damesteam van José Blom, Tanja van Essen, Sylvana Kusters en Chantal van Rikxoort wist hier brons te behalen door bij twee van de drie onderdelen hoog in het klassement te eindigen. Klik op Lees Meer om verder te lezen.

Individueel werd door Tanja een zeventiende plaats behaald, onder andere vanwege een zevende plek op de Beachflags. Bij de heren zette Ruben van Erk een aantal goede prestaties neer door onder andere zesde te worden in de A-finale van de Beachflags en achtste tijdens de Run-Swim-Run. Dat betekende voor hem een veertiende plaats in het eindklassement. Samen met de teamprestatie van de heren resulteerde het eindklassement voor teams in een zevende plaats voor de brigade uit het damdorp, uit een totaal van achttien brigades.