ALBLASSERDAM – Na achttien jaar een eigen praktijk te hebben gehad, stopt huisarts N. van Wermeskerken er per 1 oktober mee. De praktijk wordt overgedragen aan mevrouw H. I. A. Ditvoorst. Zij was al vanaf 1 mei 2010 werkzaam bij de Alblasserdamse huisarts. In 2008 verhuisde de praktijk van de 65-jarige huisarts van de Resedahof naar Gezondheidscentrum Dok11 aan de Parallelweg. Van Wermeskerken meent dat van Ditvoorst zijn ideale opvolgster is, vanwege haar “gelijk lopende visie op gezondheidszorg, haar vernieuwende blik en haar ervaring”.  Klik op Lees Meer om verder te lezen.

Vanaf oktober zal de vertrekkende huisarts nog twee dagen per week in de praktijk aanwezig zijn voor een zorgvuldige overdracht van patiënten en praktijkvoering. Patiënten, klanten, vrienden en collega’s worden deze week per brief op de hoogte gebracht van de overdracht. Hierin vertelt Van Wermeskerken over zijn afscheid en Ditvoorst zal zich voorstellen als de nieuwe huisarts.