ALBLASSERDAM – onder grote belangstelling van de jeugd heeft burgemeester Blase met de hulp van twee verpleegsters en twee brandweer vrouwen van morgen even na negen uur geopend. De burgemeester ging eerst zelf even naar binnen om te kijken of alles veilig was want dat is het thema van de 44e editie van Jeugdland. Foto’s Jan Wijninga.

Klik op lees meer verder te lezen.

Na de opening konden alle kinderen naar binnen om deel te nemen aan de vele activiteiten en ook de burgemeester bleef nog even gezellig rond kijken.Toen ik rond kwart voor tien naar huis ging waren de rijen voor de kassa verdwenen en was het gezellig druk.

Lange rijen voor de kassa

de opening door burgemeester Blase en geen Blasé !

Drukte bij de kassa

Zagen

Figuurzagen

Inschrijven bij soli deo gloria

De burgemeester komt gezellig even buurten.

Boven vindt je het bloemschikken.

De naaijuffen.

nog meer naaijuffen.

De burgemeester krijgt er geen genoeg van.

Om kwart voor 10 is iedereen binnen.