ALBLASSERDAM – Alblasserdam was er dinsdagavond volgens Jan Wijninga, trouw bezoeker van deze site, “bijna” klaar voor. Hij doelt hiermee uiteraard op de Paardenmarkt in de Kerkstraat van vandaag, woensdag 28 juli. Wijninga beschrijft: “Er heerst een gezellige spanning in de Kerkstraat en omgeving. Op dit moment (dinsdagavond) worden de kramen geplaatst en je merkt dat de bewoners er zin in hebben. De eerste marktkooplieden zijn gearriveerd en de eerste paarden worden klaargemaakt voor morgen.” Klik op Lees Meer om verder te lezen en de foto’s van de voorbereidingen te bekijken.
 
“Op het parcours van de wielerronde staan de dranghekken en toiletten klaar en de medewerkers van gemeentewerken leggen de laatste hand aan het plaatsen van vlaggenmasten. Als het weer morgen een beetje mee werkt wordt het vast weer een heerlijke dag,” aldus de Alblasserdammer die onderstaande foto’s meestuurde.

Heeft u ook mooie paardenmarktfoto’s? Stuur ze op naar info@alblasserdamsnieuws.nl en wie weet staan ze vanavond op deze site.