ALBLASSERDAM – Een kunststof picknickbankje bij de Oude Torenbrug in Alblasserdam is zaterdagavond 24 juli in vlammen opgegaan. De brand ontstond rond 20.45 uur en is door de Alblasserdamse brandweer geblust. Daarmee werd voorkomen dat de brand oversloeg naar de bomen rondom het bankje. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. Het bankje is vorig jaar door de gemeente geplaatst om de hangjongeren die vaak op deze plaats aanwezig zijn tegemoet te komen. Een aantal van deze jongeren heeft nog meegeholpen de betonnen elementen aan elkaar te lijmen op de gemeentewerf. Of en wanneer er een nieuwe zitvoorziening wordt geplaatst is nog niet bekend. Foto’s Peter Stam. Klik op Lees Meer voor meer foto’s.

Lees hier een uitgebreid artikel over het geplaatste bankje: http://www.hetkontakt.nl/nieuws/8276/hangjongeren-terug-op-hun-oude-stekkie.html