PAPENDRECHT – Bij een motorongeval op de rijksweg tussen Papendrecht en Sliedrecht (richting Gorinchem) is een echtpaar om het leven gekomen. De vrouw zat samen met de man, die vermoedelijk als bestuurder optrad, op de motor toen zij over de kop sloegen. Beiden raakten zwaargewond  en werden ter plaatse gereanimeerd door omstanders, ambulancepersoneel van onder andere de traumahelikopter verleenden kort daarna hulp met de aanwezige politie. De man werd opgenomen in het Erasmus MC en de vrouw in het Zuiderziekenhuis waar beiden aan hun verwondingen bezweken. Klik op Lees Meer om verder te lezen. Foto’s: Peter Stam.

De politie hield ter plaatse een 34-jarige man uit Giessenburg aan. Mogelijk heeft hij de motorrijders geraakt bij het wisselen van rijstrook. Zijn rijbewijs is ingevorderd. De toedracht van het ongeval wordt tactisch door de recherche onderzocht, de Regionale Verkeersondersteuning verricht technisch onderzoek. De rijbaan was drie kwartier afgesloten voor het verkeer dat daarna via de vluchtstrook weer op gang kwam.