ALBLASSERDAM – Enigszins tot mijn verbazing is de foto die ik vorig jaar heb gemaakt bij een ongeluk in Alblasserdam door de redactie van NU.nl gekozen tot één van de beste lezersfoto van het jaar. Op dit moment is de verkiezingsstrijd losgebarsten tussen twintig andere genomineerde foto’s. Vindt u de foto die om zes uur in de ochtend is gemaakt bij mevrouw Van der Koogh ook de beste foto? (zie afbeelding hiernaast) Stem dan hier: http://www.nufoto.nl/verkiezingen/nufotoprijs-2010/  En even voor de duidelijkheid: u mag drie foto’s uitkiezen. Daarna wordt er een link naar uw e-mail gestuurd. Toekomstige stemmers, alvast bedankt! Peter Stam. P.s. Het ongeluk gebeurde in mei vorig jaar. Door een nog steeds onbekende oorzaak reed een vrachtwagen met bagger in op een huis aan de Oost-Kinderdijk in Alblasserdam.