PAPENDRECHT – Door een vliegtuigongeval 12 mei op de luchthaven van de Libische hoofdstad Tripoli zijn zeker 61 Nederlanders overleden. In totaal stierven 103 mensen. Eén jongetje overleefde de ramp. Onder de doden bevinden zich twee Papendrechters. Volgens kennissen van de twee was het stel op huwelijksreis. Het is volgens hen voor 99 procent zeker dat de twee zijn omgekomen. Het bericht is op dit moment van schrijven (19.30 uur) nog niet officieel bevestigd door de Papendrechtse burgemeester. Zodra er meer bekend is over de identiteit van de slachtoffers, wordt dat op deze site vermeld.

13 mei: 2 zusssen uit Hendrik-Ido-Ambacht zijn ook omgekomen bij de vliegramp. Zij waren op rondreis door Afrika en waren de twee enige kinderen van het gezin Rotsteeg. Joyce was 25, Julia 21. Alblasserdamsnieuws.nl wenst vrienden, kennissen en familie van de slachtoffers heel veel sterkte met dit grote verlies!