BLESKENSGRAAF – Boer Blokland uit Bleskensgraaf is in tegenstelling tot wat het AD vandaag schreef, niet thuis, maar ligt nog steeds in het ziekenhuis. Gisteren viel hij in alle vroegte met rooster en al in een gierput bij zijn boerderij aan de Melkweg. (zie eerdere berichtgeving op deze site) Gelukkig voor hem was de put pas geleegd, zodat hij nog net zijn hoofd boven de mest kon houden. Hij schreeuwde zijn vrouw om hulp. Zij belde 112. De brandweer van Bleskensgraaf wist de 76 jarige man met een ladder naar boven te halen. Blokland ligt volgens diverse bronnen nog steeds in het ziekenhuis. Hij is van de Intensive Care af maar heeft nog wel een zware longontsteking en heeft waarschijnlijk mest binnen gekregen.  Het AD schreef vandaag in haar landelijke gedeelte dat de boer weer thuis was. DIt is dus niet waar.