ALBLASSERDAM – Het moet een spectaculair megaconcert worden aanstaande zaterdag in sporthal Blokweer in Alblasserdam. Muziekvereniging Soli Deo Gloria viert haar 110-jarige jubileum en pakt daarom groots uit. Koren uit de regio, waaronder Vocal Popgroup Re-Flax, komen naar Alblasserdam. Re-Flax, belandde enkele jaren geleden in de finale van een tv-programma waarin een afvalrace werd gehouden met tientallen koren uit Nederland. Ruim 700 man publiek, spetterende lichtshows, muziek en zang op hoog niveau en een soliste van wereldklasse. Als speciale gast kom musicalster Pia Douwes. Een toegangskaart kost 15 euro en is hierrrrr te bestellen of te koop bij SCC Landvast of Boekhandel de Krekel op het Makado-centrum in Alblasserdam. Klik op Read More op de foto waarmee u de laatste tijd waarschijnlijk mee ben ‘doodgegooid’ door kranten, folders, reclameborden enzovoorts. Pia Douwes: