ALBLASSERDAM – Net als afgelopen zaterdag hebben vandaag (6  april) weer diverse ongevallen plaatsgevonden op de Alblasserdamse brug en voor de Noordtunnel. Op exact dezelfde plaats als zaterdag schoven vanmiddag rond half zes weer drie auto’s op elkaar. Rond datzelfde tijdstip vond ook een ongeval voor de Noordtunnel plaats. Op de brug en voor de tunnel werden wederom de rijbanen afgesloten. Of er nog gewonden zijn gevallen, wordt waarschijnlijk morgen duidelijk als de politie een persbericht hierover stuurt. De foto’s bij de tunnel zijn gemaakt door fotograaf Gerwin Kassels, de foto’s bij de brug door passant Corné Stam. Klik op Read More  om het officiele politiebericht te lezen.

KOP-STAART AANRIJDING

ALBLASSERDAM – Op de A15 heeft ter hoogte van Alblasserdam heeft op dinsdagmiddag 6 april omstreeks 17.30 uur een kop-staart aanrijding plaatsgevonden. Dit gebeurde op de rijksweg in de richting van Rotterdam. Een 31-jarige vrouw uit Papendrecht remde af vanwege filevorming, waarna een 23-jarige man uit Rotterdam dit te laat zag en op de auto van de vrouw klapte. De vrouw raakte gewond aan buik en rug en werd voor beoordeling naar het ziekenhuis in Dordrecht gebracht. De man raakte bij de aanrijding niet gewond. Beide voertuigen liepen behoorlijk schade op. De rijksweg werd enige tijd afgesloten.