ALBLASSERDAM – Een 35-jarige slapende automobilist uit Alblasserdam heeft vanmiddag(24 maart) rond half vier een ravage aangericht bij de Vondellaan in Alblasserdam. De vermoeide man sukkelde door medicijngebruik en de warme lentezon in slaap, maar dat duurde niet lang. Al slapend reed hij rakelings langs een fietsend kind en ramde vervolgens met volle snelheid een lantaarnpaal, waarna hij een paar meter verderop tot stilstand kwam. De auto raakte zwaar beschadigd en is Total loss afgevoerd. De bestuurder en daarmee enige inzittende van de auto raakte niet gewond. De brandweer en ambulance zijn nog ter plaatse geweest, maar hoefden geen hulp meer te verlenen. Zoals altijd in deze kinderrijke buurt het geval, was het ook vanmiddag erg druk met kijkende jeugd. De politie heeft hen op veilige afstand gehouden. Klik op Read More voor meer foto’s.

Meer: