ALBLASSERDAM – De ingangen bij het voetbalveldje aan de Rijnstraat in Alblasserdam zijn zo smal dat er met geen mogelijkheid een brancard van de ambulance doorheen past bij een eventueel ongeval. Als iemand tijdens het voetballen een been breekt of rug beschadigt, duurt het waarschijnlijk erg lang voordat hij/zij naar het ziekenhuis gebracht kan worden. De ingangen zijn zo krap dat een beetje breed persoon al een kwartslag moet draaien om binnen te komen. De ingang achter het rechterdoel is het meest breed, maar alsnog moeizaam, zo niet onmogelijk, te bereiken met een brancard. Reden voor de smalle entrees is dat er zo geen scooters op het veld kunnen komen. De plaats staat bekend als hangplek voor de Alblasserdamse jongeren en is gelegen naast de skatebaan. Ruzies moet je dus zeker niet in deze omkooide arena uitvechten. Klik op Read More voor de overige ingangen.Meer: