ALBLASSERDAM – Een 18-jarige man uit Alblasserdam is in de nacht van zaterdag op zondag 14 maart rond kwart voor drie op de Dam aangehouden. De man maakte deel uit van een groep uitgaanspubliek. De jongeman bleef, onder invloed van alcohol en na de oproep van de agenten, terugkomen en schreeuwend en scheldend duidelijk maken het niet eens te zijn met het verlaten van de locatie. Vanwege de sfeer en de onrust die dit veroorzaakte, werd de man direct aangehouden en meegenomen naar het bureau. Op zondagmorgen werd de man omstreeks 10.45 uur na verhoor heengezonden. Hij krijgt een boete voor de veroorzaakte overlast. Klik op Read More om verder te lezen. Gezien de ongeregeldheden en overlast voor omwonenden in het verleden, is de politie samen  met de suswachten ieder weekend aanwezig bij sluitingstijd van de horeca.  Uitgaanspubliek wordt bij sluitingstijd verzocht de Dam te verlaten en naar huis of elders te vertrekken. Personen die aanleiding geven tot overlast en ongeregeldheden, worden aangehouden op grond van artikel 2.1.1. van de Algemene Plaatselijke Verordening van de gemeente Alblasserdam.