ALBLASSERDAM – Een kleine Fiat is vanavond (lees: maandag 15 februari) rond zeven uur in de Noordtunnel bij Alblasserdam over de kop geslagen, nadat deze waarschijnlijk door een vrachtwagen werd ‘getikt’. Wonder boven wonder kon de bestuurder, tevens de enige inzittende van de auto, op eigen kracht het voertuig verlaten. Qua hulpverlening werd er grootschalig ingezet en zelfs het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam werd opgeroepen. Dit team zit overdag op de traumahelikopter. Maar na een controle door het ambulance personeel bleek dat de man ‘kerngezond’ was en dus niet mee hoefde naar het ziekenhuis. Een ambulancebroeder noemde het ‘onvoorstelbaar’ dat de man dit bizarre ongeval heeft overleefd. Wie er schuldig is en hoe het ongeval heeft kunnen ontstaan is nog niet bekend. Foto’s zijn EXCLUSIEF van Peter Stam en mogen niet zomaar worden overgenomen. Klik op Read More voor meer foto’s.

Meer foto’s: