ALBLASSERDAM – Diverse Alblasserdamse scholen, kerken en verenigingen die in 2008 en 2009 oud-papier hebben opgehaald krijgen nog ruim 27.000 euro van de gemeente via Netwerk. In de twee afgelopen jaar lag de oud-papierprijs namelijk erg hoog. (100,20 euro per ton) Maar door een afspraak tijdens een aandeelhouders vergadering over een gefixeerde prijs voor oud papier en de kostprijs, ging de opbrengst niet naar de verenigingen, maar werd in de eindafrekening tussen Alblasserdam en Netwerk meegenomen als winstuitkering. Door deze afspraak is er door Netwerk veel te weinig uitgekeerd aan de verenigingen. Het verschil wordt door de gemeente gecorrigeerd. De gemeente maakt zo snel mogelijk 27.134 euro over richting Netwerk met het verzoek dit te verdelen over de deelnemende verenigingen en scholen zoals De Loopplank, De Schalm en De Boeg. Dit bericht is opgesteld door Peter Stam en mag niet klakkeloos gekopieërd worden. Vraag eerst toestemming via info@alblasserdamsnieuws.nl.