Beste mensen,
Ik zal me even voorstellen. Ik ben Peter Stam, 20 jaar en ik woon in Alblasserdam. Het doel van deze website (alblasserdamsnieuws.nl) is om zo veel mogelijk nieuwtjes uit Alblasserdam te verslaan. Ik twijfel nog tussen alleen 112 nieuws of echt al het nieuws. De keuze is aan u. Wilt u reageren of heeft u tips of een leuke nieuwtje? Mail me dan op: info@alblasserdamsnieuws.nl. Mag ook naar m’n privéadres: peterstam@tele2.nl. Alles is welkom. Ook als u bijvoorbeeld iets uit Nieuw-Lekkerland of Papendrecht hebt. Misschien is er een mogelijkheid om voor deze dorpen eenzelfde site te starten. U kunt overigens onder elk bericht reageren. Let wel op dat dit geen gescheld wordt, maar dat verwacht ik eerlijk gezegd niet van een echte Alblasserdammer. Tot slot wil ik u vragen of op deze site ook nieuws gemeld moet worden uit Oud-Alblas. Ik weet, het is niet zo’n groot dorp, maar ligt erg dicht tegen Alblasserdam aan. Laat het me weten! Elke reactie is me veel waard!

Groeten,
Peter Stam