ALBLASSERDAM – Vrijdag 11 augustus 2017 vonden op twee locaties in Alblasserdam ongevallen met een vrachtwagen plaats. Op het industrieterrein langs de Staalindustrieweg reed een vrachtwagenchauffeur zijn cabine total loss tegen een afdak. Een deel van de cabine is verwrongen en de voorruit en zijruit zijn gesneuveld. De chauffeur, een man uit Roemenië, kwam met de schrik vrij. Het afdak is deels verbogen.

Het andere ongeval gebeurde langs de Van Eesterensingel, ter hoogte van het Makado in het Damdorp. Daar raakte een vrachtwagenchauffeur met de achterkant van zijn voertuig een informatiebord bij de bushalte. Aan het bord is flinke schade ontstaan. Jan Wijninga was erbij en maakte onderstaande foto’s. Volgens Wijninga reed de chauffeur na de aanrijding door. Wie de chauffeur is en waar hij vandaan komt, is daarom nog niet bekend.