Paard (Medium)ALBLASSERDAM – Rijvereniging Beyaert uit Alblasserdam houdt zaterdag 3 januari 2015 een feestelijke nieuwjaarsreceptie met verschillende paardrijdemonstraties voor jong en oud. Iedereen is van harte welkom.

Programma
Vanaf 15.30 uur worden de bezoekers welkom geheten aan de Vinkenpolderweg 31 in Alblasserdam. Tot ongeveer 20.00 uur kunnen de bezoekers genieten van diverse demonstraties en er worden activiteiten georganiseerd door de leden van RV Beyaert. Denk daarbij aan een kür op muziek, een men-demonstratie, lekkere hapjes en drankjes, het rad van fortuin en meer.

Iedereen
Ruud Schilperoort, voorzitter van de verenging vertelt: “Een paar jaar geleden besloten wij dat de nieuwjaarsreceptie niet alleen een mooie gelegenheid was om onze leden, oud leden en andere betrokkenen een gelukkig en voorspoedig nieuwjaar toe te wensen. maar dat het ook een mooie kans was om iedereen weer eens te laten zien hoe leuk en divers de paardensport en onze vereniging is.”

RV Beyaert
De rijvereniging is opgericht in 1926 en sindsdien staat daar de band tussen mens en paard centraal. In 2016 bestaat RV Beyaert 90 jaar en zal daarmee in 2015 hun 89e nieuwjaarsreceptie organiseren.

Deel dit bericht via...