B32FaJfIEAIeAh1 [Desktop Resolutie]ALBLASSERDAM – Op dinsdag 2 december om 11.00 uur plant wethouder Verheij met medewerkers van de afdeling buitenruimte vijftien nieuwe bomen aan op het Wilgenplein. Deze te planten amberbomen – de liquidambar styraciflua – zijn compact van groei en staan bekend om hun mooie herfstkleuren.

Hiermee zijn de werkzaamheden van de eerste fase van de herinrichting van het plein, langs de winkelplint richting de hoofdingang van winkelcentrum Makado, afgerond. Om de overlast in aanloop naar de feestdagen tot een minimum te beperken, zijn er in de decembermaand geen verdere werkzaamheden aan het Wilgenplein.

Planning
Vanaf januari 2015 wordt de verdere herinrichting in twee fases aangepakt. De weekmarkt blijft ook tijdens de werkzaamheden op het Wilgenplein. Voor bezoekers is er tijdelijk een extra parkeerterrein ingericht op de locatie van de oude Wipmolen. Eind april 2015 is het plein volledig opgeknapt.

Meer informatie en een impressiefilm van het nieuwe Wilgenplein staan op: http://www.alblasserdam.nl/projecten/herinrichtingsprojecten/wilgenplein.

Foto1: Albl’dam Onderneemt.
Makado Alblasserdam 0 Makado Alblasserdam

Deel dit bericht via...