ALBLASSERDAM – Intro Personeel viert deze week haar vijfjarig bestaan. Vanuit hun ervaring in de personeelsbemiddeling begonnen Jaco van de Graaf, Johan Baan en Sander Mijnster in 2006 hun samenwerking onder de naam Intro Personeel; op de werkvloer gewoon kort “Intro” genoemd. Boven de firma Jonker aan de West-Kinderdijk in Alblasserdam vonden ze een pand en nu, vijf jaar later, is Intro gegroeid naar vijf vestigingen.

Vanuit Krimpen a/d IJssel, Sliedrecht, Groot-Ammers, Barendrecht en nog steeds Alblasserdam bouwen de collega’s op de pijlers van betrouwbaarheid en duurzaamheid; de uitgangspunten waarmee ze vijf jaar geleden startten. Inmiddels werken er dertien mensen fulltime in de Front-Office om dagelijks mensen weer met plezier naar hun werk te laten gaan.  

De medewerkers van Intro noemen zichzelf bruggenbouwers in vaste banen, omdat zij bruggen slaan van werknemers naar bedrijven of andersom. Daarom komen steevast bruggen uit de regio in hun uitingen naar voren: om te benadrukken dat Intro een verbinding tot stand brengt. Daarnaast ervaren zij dat opdrachtgevers vaak ook worstelen met andere personeelsvraagstukken waarin een adviserende rol voor Intro is weggelegd. Dit doen zij vanuit een mensgerichte benadering waarbij hun identiteit een grote rol speelt.

Deel dit bericht via...