OUD-ALBLAS – Zaterdag 18 september 2021 wordt in Oud-Alblas van 08.00 tot 14.00 uur een rommelmarkt gehouden rondom de hervormde kerk aan de Kerkstraat. Zanelle Mans, voorzitter van de rommelmarktcommissie: “Wij nodigen iedereen van harte uit om deze geweldige markt te bezoeken. Dit jaar heeft de rommelmarkt nog meer mooie spullen dan anders. Door de coronamaatregelen in 2020 was het houden van een rommelmarkt helaas onmogelijk. We stapten toen razendsnel over op een nieuw concept: de rommelmarktwinkel in Beréa. Natuurlijk hebben we in de rommelmarktwinkel niet alle spullen die liggen opgeslagen kunnen laten zien. En dat is goed nieuws voor de rommelmarkt van dit jaar.”

Mans vervolgt: “We hebben namelijk ontzettend veel opgehaald de afgelopen twee jaar en daarom is de keuze letterlijk reuze. Van boeken tot elektra en van meubels tot complete sets voor de uitzet. En wat te denken van schilderijen en mooi gereedschap! En natuurlijk staat ook tijdens deze rommelmarkt gezelligheid en een goede ontmoeting centraal. Omdat we dit jaar coronamaatregelen treffen zijn alle consumpties op ‘to go’ basis. Er is geen restaurant, maar kom gerust cake en heerlijke taart afhalen. En ook heel belangrijk om te vermelden is dat we alle voorzorgsmaatregelen hebben getroffen om een veilige rommelmarkt voor iedereen mogelijk te maken. Zo werken we met aangegeven looproutes.”

Tientallen kramen
De afgelopen twee jaar is er weer ontzettend veel werk verricht om de komende rommelmarkt mogelijk te maken. Mans: “Tientallen vrijwilligers hebben zich ingezet om spullen in te zamelen, boeken uit te zoeken, spellen te controleren, speelgoed te wassen en tijdens de rommelmarkt wordt er weer heerlijk gebakken. Allemaal voor het goede doel. En nu is het aan u om langs de tientallen kramen te lopen en te genieten van het leukste uitje in de regio op 18 september. Graag tot dan!”

Deel dit bericht via...