Advertorial
ALBLASSERDAM – Care Speciaal aan de Newtonweg 16 in Alblasserdam is in de afgelopen periode uitgebreid en verbouwd. Zaterdag 28 augustus 2021 is de vernieuwde zaak feestelijk heropend. Care Speciaal is gespecialiseerd in haarwerken en borstprothesen, met de daarbij behorende lingerie, badkleding en nachtkleding.

Eigenaresse Carry Meijer runt de zaak al ruim tien jaar en gebruikte de rustigere coronaperiode voor een flinke upgrade van de onderneming. Carry vertelt: “We hebben een aanbouw van dertig vierkante meter erbij.”

Care Speciaal helpt mensen die last hebben van dun haar, pleksgewijze kaalheid of volledig haarverlies. “We hebben een oplossing op maat voor ieder haarprobleem. Of heeft u geen haarprobleem maar wilt u eens voor de dag komen met een spectaculaire haardos? In alle gevallen bent u bij ons aan het juiste adres! Haarwerken en haaraanvullingen als modieuze verfraaiing van het uiterlijk zijn de laatste jaren sterk in opmars. In de vakkundige handen van onze haarwerkers bent u verzekerd van een betoverend kapsel,” aldus Meijer die vroeger kapsalons in Alblasserdam had.

Verder heeft Care Speciaal borstprotheses. Carry: “Er zijn borstprotheses in verschillende modellen en maten. Wij bieden u een ruime keuze. Naast de borstprotheses zijn er ook schaal-  en deel- protheses leverbaar. Care speciaal heeft een ruime sortering lingerie, badmode en de kledinglijn van Lobstar Label voor vrouwen die een mamma-amputatie hebben ondergaan.”

Meer informatie over Care Speciaal is te vinden op carespeciaal.nl.

Deel dit bericht via...